Donald Trump har fået sit eget kondommærke

Primærvalgene i USA kører for fulde drøn. Donald Trump har med sin ligefremhed skabt et image som kompromisløs republikaner. Nu sælger hans image også kondomer.

[spacer style=”1″]

Du læste rigtigt. Nu kan man få kondomer med Donald Trumps ansigt på!

Det er kondomproducenten sayitwithacondom og forretningen Fishs Eddy i New York, der står bag.

[spacer style=”1″]

“Donald Trump får meget mediedækning i disse dage, og så kunne vi ikke modstå fristelsen til at parodiere en af hans bedste replikker ‘I’m Huuuge’,” udtaler producenterne fra Sayitwithacondom på deres hjemmeside.

Foto: sayitwithacondom.com

[spacer style=”1″]

Kan Donald Trump virkelig brande kondomer? Tja – er der måske noget, der oser mere af sex end en kontroversiel mand med en særpræget frisure, der prøver at blive USA’s næste præsident?

[spacer style=”1″]

Læs også:Glimmerpiller gør din l*** funklende

[spacer style=”1″]

Kondomet er ganske almindeligt. Der er ingen farver, riller, dupper eller rabiate Trump-citater langs kondomet.  Til gengæld er kondomets hylster prydet med en tegning af Donald Trumps ansigt samt den sensuelle replik “I’m Huuuge” , som virkelig kan få én i den rette stemning. “I’m Huuuge” er nu lidt misvisende, da sayitwithacondom udtaler, at størrelsen matcher almindelige kondomstørrelser. Tre Donald Trump-kondomer koster ca. 20 kr. og kan købes her.

[spacer style=”1″]

Står du og mangler kondomer til byturen, og gør Donald Trump ikke rigtig noget for din seksuelle puls, så er Get Lucky fra JimmyJane måske vejen frem. JimmyJane er et anerkendt  designmærke, som laver luksus voksenlegetøj, der konstant vinder priser for deres designs og funktionalitet.

Get Lucky er et stilfuldt kondomsæt, som passer i bukselommen. Det indeholder to kondomer, glidecreme og mintpastiller. Diskret, lækkert og perfekt hvis din Mc’Donalds-ånde skræmmer damerne væk på de små timer. Sættet forhandles hos Sexshop.dk og koster 29 kroner.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *