Candice Swanepoel er lingeri-model for Victoria Secret. Hun er vant til at fremvise sin smukke krop i sexet undertøj. På et instagram-billede har hun dog smidt det hele. Se nøgenfotografiet herunder.


#regram @jeromeduran 🐜 🐞🕷🐛”where the wild things are…” #costarica #puravida

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on


En del af engle-holdet

Candice Swanepoel har været model længe. Hun har været Covergirl for Vogue og Elle, som er blandt de mest prestigefyldte modemagasiner i verden. Hun er dog mest kendt for sit arbejde med Victoria’s Secret, hvor hun har været en del af engle-holdet siden år 2010. ‘Angels’ er en af Victoria’s Secrets lingeri-serier. Serien begyndte i 1990erne, hvor Victoria’s Secret begyndte at arbejde med anerkendte modeller. I år 2007 udnævnte People Magazine engle-modellerne til at være blandt de 100 smukkeste mennesker i verden.


Læs også:4 frække fif til sexet lingeri


https://www.instagram.com/p/9bi_tDSfMx/?taken-by=angelcandices


Afrikansk grundrytme

Candice Swanepoel er 27 år. Trods sine blonde lokker, er hun født og opvokset i Sydafrika i byen Mooi River. Hun er af hollandsk afstamning. Hendes modelkarriere begyndte, da hun var 15 år. Hun blev spottet af en modelspejder på et loppemarked i byen Durban. Candice Swanepoel taler engelsk, men besidder også Afrikaans og portugisisk. Hun har lært sidstnævnte af den brazilienske mandemodel, Hermann Nicoli, som hun har dannet par med, siden hun var 17 år gammel. Parret blev forlovet i år 2015 – heldige Hermann Nicoli!


https://www.instagram.com/p/9H_7T-yfPZ/?taken-by=angelcandices


Fun Facts

Hvis Candice Swanepoel skulle være et krydderi, så ville hun helst være kanel, skriver hun til Victoria’s Secret. Samme sted skriver hun, at hendes yndlingssted er Brazilien. Hun er vægt i stjernetegn (hvis i vil vide det?) og 176 cm. høj.


Læs også: Denne app tager telefonsex til et nyt niveau


https://www.instagram.com/p/9Md4w9SfCE/?taken-by=angelcandices


Følg Candice Swanepoel på instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 43114731.