Har du en flot penis?

Hver eneste gang en busreklame viser en smuk kvindekrop, så råber feministerne vagt i gevær og vil have stoppet objektificeringen af kvindekroppen. Når det så er den smukke mandekrop, så råber de samme feminister på mere, mens de går i biografen og småfiler på klitten, mens de ser Magic Mike XXL. Eller sådan er min forståelse af det i hvert fald 🙂

Fakta er, at mandekroppen objektificeres nøjagtig på samme måde som kvindekroppen, og ofte er det kvinderne selv, der har mest travl med at vurdere hinandens kroppe, mens mændene bare er glade, hvis pigerne har patter. Omvendt er kvinderne anderledes kritiske, når det kommer til mandekroppen, og den nyeste forskning viser faktisk, at man godt kan klassificere en flot penis.

Ikke størrelse, men udseende

Det er også kvinderne, der altid lægger mændene i munden, at kvinder skal have store bryster, selvom mændene faktisk bare er interesseret i pæne bryster uanfægtet størrelse. På samme måde er kvinderne faktisk interesseret i pæne tissemænd frem for store tissemænd, hvilket undersøgelsen klart viser.

Kvinder vurderede otte træk ved penisserne
I studiet har forskerne bedt kvinderne om at kigge på billeder af penisser og vurdere vigtigheden af otte træk, og resultaterne var måske en smule overraskende.

Sådan rangerede kvinderne vigtigheden af de forskellige træk ved en mands penis:
Generelle udseende (Gennemsnitlig karakter 4,06)
Huden på penis (3,89)
Formen på hovedet (3,71)
Pungens udseende (3,69)
Kønsbehåringens udseende (3,60)
Længden på penis (3,54)
Omkredsen på penis (3,46)
Placeringen og formen på urinrørets munding (2,63)

Det giver alligevel lidt håb til os, der er under gennemsnitlig udstyret, vi kan smøre den ind i creme, barbere os og bære en penisring, så penishovedet bliver lidt pænere, så kan det være, at vi har lidt mere helt i sprøjten 🙂

Generelt kan man sige, at man som mand og kvinde har mere travlt med at fokusere på de elementer ved ens udseende, som man ikke kan gøre noget ved, mens det faktisk er helt andre parametre, som er vigtige. Det er da en god weekend-nyhed.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *