Hvem lagde en lort på hovedet af Meghan Markle?

Billeder fra Meghan Markles første kongelige jul løber lige nu jorden rundt på Internettet. Sikkert ikke af de grunde, som Meghan Markle kunne have ønsker, men hvis hun bare har en lille smule humoristisk sans, så går de nuværende billeder ind i de kongelige analer som nogen af de sjoveste billeder fra kongehuset i 2017. Meghan Markle havde nemlig valgt et temmeligt usædvanligt outfit..Modsat sidste uge, hvor det gik ud over hendes kjole, så er det denne uge hendes hat.

Meghan, der deltog i kongens traditionelle julemorgenkirke på Sandringham, havde en temmelig stilfuld (og uden tvivl dyr) brune frakke på med matchende hat. Desværre for den kommende hertuginde, så troede mange mennesker, at hatten var en kæmpe dej, kreeret af en vuffende designer.

Meghans hattevalg skabte noget nær den perfekte Twitterstorm med mange sjove kommentarer, der alle drejede sig om den uhyggelige lighed mellem hertugindens hat og en pooh-emoji.

Meghan deltog til gudstjenesten sammen med sin forlovede Harry og hendes kommende svoger og svigerinde, hertug og hertuginde af Cambridge.

Den kongelige familie blev mødt af mange, der gerne ville ønske dem en glædelig jul. De fleste  havde stået i kø i timevis for at se den kongelige familie ankomme til den årlige gudstjeneste.

Her hos Harders kan vi ikke lade være med at spekulere på, om Meghan Markle har ønsket at udkonkurrere en kendt børnebog. Vi synes i hvert fald at ligheden er slående, og ‘MULDVARPEN, DER VILLE VIDE, HVEM DER HAVDE LAVET LORT PÅ DENS HOVED’ kunne meget vel laves om til en Britisk kioskbasker, hvis Meghan ville være forsideguf på en ny version, hvor de forskellige dyr kunne skiftes ud med royale personligheder. Vi ville i hvert fald gerne udgive bogen ‘MEGHAN, DER VILLE VIDE, HVEM DER HAVDE LAVET LORT PÅ SIT HOVED’.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *