Kære mand: Hvorfor sender du pikbilleder?

Vi siger det lige ud til mændene i datingverdenen: Der er INGEN, der gider at se billeder af din pik. Tror du virkelig, at der er nogen, der tænder på, at et billede af dit lem pludselig dukker op på Snapchat eller Whatsapp, når I ikke engang har været på date endnu. Selvom I har været på en romantisk date, så er sandsynligheden for, at en kvinde nyder synet af dit erigerede lem som en MMS på mobilen STADIG lig nul.

Hvis du vil høre en lille hemmelighed, så er det mere sexet at få et billede af en brødrister, en kagegaffel eller måske endda et billede af en mand, der får et los i løgene, end det er at få en billedkavalkade af mini-dig. Hvad som helst andet end din diller er mere sexet.

At få tilsendt et pikbillede efter en date er intet mindre end det største turn-off, der findes. Langt de fleste kvinder vil rulle med øjnene og spørge “Hvorfor, hvorfor, hvorfor fortsætter I med at gøre det?”

Selv mange mænd står undrende overfor deres kønskammeraters adfærd, så derfor må vi have fat i en række eksperter for at finde grunden til, at mænd sender pikbilleder.

Psykologen

Psykologen fortæller “Det kan meget simpelt forklares med ekshibitionisme. Når nu teknologien findes, så bruger nogen mænd det til at vise, hvad de har at byde på. Tanken er, at kvinderne bliver imponeret over deres manddom.” Det handler dog ikke kun om ekshibitionisme, det inkluderer også en grad af naivitet. “I mandens naivitet, kobles deres eget ønske om se nøgenbilleder af kvinden sammen med deres pikbilleder. For når han nu gerne vil se kvinden nøgen, hvorfor skulle hun så ikke ønske det samme? Det kan endda være, at manden beder dig om at sende et nøgenbillede tilbage til ham. Det burde være usandsynligt, men i den primitive del af mandens hjerne eksisterer muligheden, og så skal den efterprøves.”

Psykologen forklarer, at pikbilleder primært bliver brugt som en forløber for sex, og ikke når manden er ude efter et forhold. Det skal ses som en direkte opfordring til sex, som ikke indeholder nogen forvirrende signaler. “Mænd har en tendens til at tænke med deres pik, og derfor viser de deres hensigt ved at sende et billede af deres bedste ven til den kvinde, som de gerne vil hygge sig med.” forklarer psykologen.

Selvom der sendes flere og flere pikbilleder over nettet, så er det ikke blevet mere acceptabelt. Langt de fleste kvinder vælger at slette et venskab med en fyr, der sender billeder af sin diller.

Sexarbejderen

Den professionelle sexarbejder forklarer “Mænd sender uopfordrede pikbilleder, når de er tændte og vil fortælle dig det. De går simpelthen ud fra, at du tænker som dem, og de ville jo gerne selv have et nøgenbillede af dig, hvis det var dig, der pludselig var klar på sjov.”

“Pikbilleder kan bestemt være sjove, men de skal altså kun sendes, hvis der er en forhåndsaftale om, at de må sendes. Så kan det faktisk både være sjovt og liderligt. Hvis en fyr derimod sender billeder uden at fået en tilladelse til det, så betyder det jo bare, at han ikke har nogle grænser, og så må enhver kommunikation med manden ophøre.”

Mændene selv

På Tinder er flere mænd spurgt, hvorfor de har sendt pikbilleder til kvinder. Her er nogle af deres svar.

“Jeg ville bare begynde at tale lidt mere sexet.”
“Det tænder mig. Forhåbentlig vil kvinder sende et tilsvarende billede retur.”
“Jeg ved ikke. Jeg keder mig bare.”

Sådan. Kedsomhed. Nogle mænd sender altså pikbilleder, bare fordi der ikke er noget godt på TV. Endnu en grund til, at vi skal betale licens….


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *