Kaley Cuoco var tæt på at misse rollen i The Big Bang Theory

The Big Bang Theory er gået fra den ene succes til den anden, siden serien gik i luften første gang tilbage i 2007, men det var meget tæt på, at serien havde været helt anderledes.

Den skønne Kaley Cuoco er nu blevet monsterkendt for sin rolle i showet som wannabe-skuespilleren Penny, og hendes succes har katapulteret hende op på en andenplads over de bedst indtjenende kvindelige skuespillere på TV. Det var dog tæt på, at det hele var endt anderledes for Sheldon Cooper tre-knock-dør-banke-systems-muse, hvis skuespilerne i showets pilot var blevet hyret uden undtagelser.

Den kvindelige hovedrolle ., der oprindeligt var skrevet ind i serien, gik under navnet Katie, og blev spillet af Amanda Walsh.

Her kan I se den pilot, som kickstartede den serie, som vi alle elsker.

Mon ikke seriens bagmænd traf det rigtige valg ved at hyre Kaley Cuoco i stedet for Amanda Walsh, selvom det faktisk tog Cuoco tre forsøg, før hun blev castet til rollen.

Og tredje gang var bestemt lykkens gang –  I dag tjener Jim Parsons, Johnny Galecki og Cuoco nu omkring $ 1 millioner pr episode!

Og så er der selvfølgelig også et lille treat til alle, der læser med her – Hvis man er til lidt hud, så er her Kaley Cuoco næsten nøgen, det kan da gøre enhver søndag bedre.

cucu


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *