Nina Agdal

Det var jo udelukkende et spørgsmål om tid, før vi blev nødsaget til at vise billeder af en af Danmarks mest efterspurgte modeller og det er sgu også en af de lækreste.

Nina Agdal er snart den eneste danske supermodel, der er tilbage. Hun har stået model for rigtig mange af de store virksomheder, men det som vi synes er mest interessant er hendes billeder fra Victoria’s Secret og selvfølgelig Sports Illustrated Swimsuit Issue, hvor hun var med første gang i 2012 og blev udnævnt til nummerets “Rookie of the Year”. I 2015-versionen er hun også med, og det kan du se billeder af herNina Agdal har tidligere dannet par med Maroon 5-stjernen Adam Levine, men han fyrede hende efter sigende i 2013 med en SMS. Vi mener nu ikke, Nina skal være særligt ked af det, hun skal nok finde noget bedre end Adam, det utaknemmelige skarn.

Selvom vi selvfølgelig helst vil se hende med meget lidt tøj, så skal I ikke snydes for hendes smukke ansigt.

Tuedays mood before heading to work ☀️🗽

Et billede slået op af Nina Agdal (@ninaagdal) den

Og så har vi selvfølgelig kigget efter nogle lidt mere vovede billede rpå hendes Instagram-profil. Se f.eks. denne dejligt dansende pige… Nammenam!

Tan lines all day every day ✌🏻📹 @cunningbam

En video slået op af Nina Agdal (@ninaagdal) den

Nina Agdals næsten en million følgere på Instagram håber nok mest på billede som disse, og heldigvis er Nina Agdal rigtig god til at forkæle sine følgere med billeder af hendes gudesmukke ansigt og krop. Vi råder selvfølgelig enhver mand med lyst til at gøre dagen smukkere til at følge Ninas profil på Instagram, også selvom det kan lede dig ud i misbrug af den slemme slags. Men hvad gør man ikke for de danske modeller.

What chu looking at 👀

Et billede slået op af Nina Agdal (@ninaagdal) den

Se mange flere billeder herunder.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *