Det her sker ifølge Nostradamus i 2017

Der er flere røster, der har udtalt, at Nostradamus har forudsagt Donald Trumps sejr ved det amerikanske præsidentvalg. Nu begynder flere så at kigge på de forudsigelser, som Nostradamus er kommet med, så vi kan afsløre hvilke rædsler, der venter os i 2017.

Ifølge websitet I100 er der en lang række fire-linjers vers skrevet af Michel de Nostredame, eller Nostradamus, som han er bedre kendt som, som kan være med til at kaste lys over det kommende års begivenheder. Hans profetier er som altid åbne for fortolkning, hvilket også er en af grundene til, at så mange forudsigelser er blevet til “sandheder”. Rigtig mange af versene kan tolkes på et hav af måder, men fælles for dem alle er den sædvanlige mørke og ildevarslende tone, som Nostradamus er så kendt for.

Sagde Nostradamus noget om Donald Trump?

A fox will be elected without speaking one word,

appearing saintly in public living on barley bread,

afterwards he will suddenly become a tyrant

putting his foot on the throats of the greatest men.

Den umiddelbare tolkning går på, at Nostradamus har omtalt Donald Trump, og at “fox” er en henvisning til “Fox News”, som ofte bliver udskældt for udelukkende at gå republikanernes ærinde. Man kan dog godt undre sig over, at Nostradamus forudsiger, at den meget talende Donald Trump ikke siger et ord, men måske er det en henvisning til alt det vrøvl, han siger. Se bare denne video.

Dystre forudsigelser om krig

Shortly before sun set, battle is engaged.

A great nation is uncertain.

Overcome, the sea port makes no answer,

the bridge and the grave both in foreign places.

Det kommer jo ikke som nogen overraskelse, at der kommer mere krig i 2017. Vi har praktisk talt ikke haft et år i nyere tid, uden en ny krig er startet. Det mest ildevarslende i forhold til Nostradamus’ forudsigelser er ordene “great nation”, som flere mener kan henvise til USA. Det er dog helt umuligt at gennemskue verset og komme med en forklaring på, hvad Nostradamus reelt set forudsiger med verset.

nostradumpus
Nostradamus har ifølge flere forudset, at Donald Trump ville vinde det amerikanske valg

Klimaændringer af bibelske proportioner

For forty years the rainbow will not be seen.

For forty years it will be seen every day.

The dry earth will grow more parched,

and there will be great floods when it is seen.

Flere mener, at denne forudsigelse rammer hovedet på sømmet i forhold til de klimaforandringer, som vi oplever i disse år. Med store perioder med tørke mange steder i verden og heftige overvømmelser andre steder, så rammer Nostradamus meget godt ned i år 2017. Spørgsmålet er, om Nostradamus taler om en verdensomspændende oversvømmelse af Noahs Ark-dimensioner eller om det bare er et skybrug i ny og næ.

Et opgør med terror

Twice put up and twice cast down,

the East will also weaken the West.

Its adversary after several battles

chased by sea will fail at time of need.

For nogen er dette et tegn på, at også 2017 vil være i terrorens tegn. Mellemøsten møder vesten, og med mange kampe i 2017 så sker der ikke rigtig nogen forbedringer. Så ifølge Nostradamus skal vi forberede os på flere kampe og et år med masser af uro. Præcis som han har forudsagt alle andre år. Måske er det bare lidt nemt at skrive dommedagsvers, der kan tolkes på, så her er vores eget

En ørn flyver over europa

Efterladenskaber over hele linjen

Fra det store nord til det vilde syd

Renset for fugle andet end den


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *