Ny David Beckham-dildo er på gaden nu

David Beckham dildoen-er lavet af kvalitetssilikone og blev vist første gang ved dette års AVN. Beckham-dildoen fås i flere farver. Herunder guld.
[spacer style=”1″]

Producenten Celbrity Dildo står bag David Beckham-dildoen, som de kalder Buckham. Dildoen forestiller David Beckham i bar overkrop og iført shorts. Buckham fås i fire farver herunder guld. Så nu kan David Beckham endelig leve op til aliasset “Golden Balls”.

På boksen ses en tegning af David Beckham. Dette skyldes muligvis, at Celebrity Dildo har skabt Buckham uden samtykke fra sportsstjernen selv.

[spacer style=”1″]

Foto: Celebrity Dildo

[spacer style=”1″]

Flere sportsstjerne-dildoer på vej?

Det er ikke kun David Beckham, der har lagt krop og navn til dildoer. Også basketballspilleren LeBron James og sportsikonet Dwayne “The Rock” Johnson er blevet lavet til dildoer. Celebrity Dildo har dog givet dem lidt andre navne. LeBron er blevet “LeBoned” og “The Rock” er ikke overraskende blevet “The Kock”.

[spacer style=”1″]

Læs også: Sexdukker – Ikke den ægte vare men næsten!

[spacer style=”1″]

LeBoned, Buckham og The Kock er del af Celebrity Dildos første serie, men det tyder på, at mærket er ved at lancere serie to. Indtil videre ses en tegning af Ryan Gosling, så serie to bliver sandsynligvis inspireret af filmstjerner.

[spacer style=”1″]

Kan det virkelig passe?

Celebrity Dildo laver voksenlegetøj med et glimt i øjet. Man skal i hvert fald have humor, hvis man vil have en forgyldt David Beckham-dildo stående. Celebrity Dildo skriver om sig selv, at de er et nyt mærke, som tilbyder spændende dildoer fremstillet af kvalitetssilkone.

[spacer style=”1″]

Er du mere til kvindelige ikoner, så har Fleshlight samarbejdet med en række pornostjerner i serien Fleshlight Girls. Her kan du få en tro kopi af blandt andet Tori Blacks, Tanya Tates eller Jenna Hazes mfl. vagina. Fleshlight Girls forhandles hos Sinful.dk til en fordelagtig pris.


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *