Sex, sundhed og teknologi splejses sammen som aldrig før. Det er derfor blevet nemt at have et sundt og sjovt sexliv. Den nye kalorieberegner fra Sinful sætter gang i lagengymnastikken ved at måle, hvor mange kalorier I forbrænder under sex.


Cardio og Cowgirl

Det er ikke raketvidenskab at tabe sig. Man skal slet og ret forbrænde mere energi, end man indtager. Det betyder imidlertid ikke, at det er nemt. Hvis du er i et seksuelt forhold, kan du overveje, om du vil medregne lagengymnastikken i kalorieberegnskabet? Den nye kalorieberegner fra Sinful er gratis og gør det muligt at beregne, hvor meget du taber dig under sex. Du skal blot indtaste køn, vægt, stilling, og hvor lang tid sexakten tog. Herfra giver kalorieberegneren et retvisende estimat af, hvor mange kalorier du har forbrændt.


Læs også: Ægtepar for fede til sex med hinanden


Bliv sundere med sjov konkurrence

Kalorieberegneren måler begge parters kalorieforbrænding og det varierer, hvem der forbrænder mest. I en cowgirl vil kvinden eksempelvis forbrænde mest, hvorimod manden er kalorievinderen i en doggy. På den måde kan I konkurrere om, hvem der kan forbrænde flest kalorier under sex på en uge.


Læs også: Denne app tager telefonsex til et nyt niveau


Nye gadgets fremmer din seksuelle præstation

Er du kompetitiv eller bare performanceorienteret, kan du også forbedre din seksuelle præstation med interaktivt voksenlegetøj. Legetøjsproducenten Magic Motion har fremstillet appstyret legetøj, som beregner din seksuelle præstation. Deres nye penisring Magic Motion Dante er udstyret med en sensor, som optager intensiteten og varigheden af det enkelte samleje. Det har derfor aldrig været lettere at forbedre sin seksuelle præstation! Magic Motion Dante penisring kan købes hos Kvinde-univers.dk.


Læs også: Scorereplikker der virker


Magic Motion har også produceret to interaktive træningskugler til kvinder, som styres via smartphone. Magic Motion Kegel Balls Twins er god til nybegyndere, hvorimod Magic Motion Smart Kegel Master Balls er bedst til kvinder, der har født og gerne vil stramme bækkenbunden op efter fødsel. Begge træningskugler har seks forskellige træningsprogrammer, som tilpasser sig den enkeltes niveau. Begge modeller har endvidere en personlig træner indlejret i appen, så det bliver endnu lettere at nå sine træningsmål. Magic Motion Smart Kegel Master Balls forhandles hos Kvinde-univers.dk.


Med Gadgets og apps til sex bliver det sjovere at bibeholde en aktiv livsstil. God træningslyst!