SM for begyndere

Kribler det i dig ved tanken om hård sex, men ved du ikke, hvordan du kommer i gang? Så læs med her. Denne guide henvender sig til alle begyndere med smag for smæk.

[spacer style=”1″]

BDSM?

BDSM står for: Bondage, Domination, Sadisme og Masochisme. Men kategorierne er ikke fastlåste og udelukker ikke hinanden.

 Tænder du ikke rigtig på at få smæk, men tilgengæld på at modtage befalinger, så er du ikke alene.

Er du på bar bund, så læs hårde sexnoveller eller se BDSM porno og få inspiration

[spacer style=”2″]

 

Læs også: https://www.harders.dk/analsex-for-dummies/

Før du udøver BDSM, er det vigtigt, at i aftaler et stopord. Legen skal slutte, før ens grænser overskrides

Det internationale stopord er ‘cirkus’, men i kan også lave jeres eget

[spacer style=”2″]

 

 

Min kæreste og jeg, har aftalt at ‘stop’ er vores stopord. Min kæreste vil ikke bruge et andet ord

Når han vil indikere, at det gør ondt, men ikke ønsker, at jeg stopper, så bruger han vendinger som ‘lad være’

Det virker godt for os.

[spacer style=”1″]

Smæk og spanking

Spanking med hånden er et godt sted at starte

Begynd med mange hurtige slag, hvor du kun ‘klapper’ ballerne. Efter et stykke tid, slår du til, så det synger i håndfladen

Gentag med mange hurtige klap og slå så til igen. Gentag så mange gange, du vil

Din partner ved ikke, hvornår du slår hårdt. Kun at du gør det på et tidspunk

Dette driver din partner til vanvid, men på den fede måde!

Denne teknik er god, hvis du gerne vil fortsætte med pisk

Din partners baller bliver varmet op, så de kan holde til at blive pisket i lang tid

Piske med bredde haler giver tunge og lækre slag

Riddepiske og piske med få tynde haler svirper intenst. Det er vigtig, at din partner er varmet op, inden du bruger denne type pisk

‘Paddles’ ligner ofte pingpong bat, men kommer i mange udformninger. De er ofte lavet af træ eller læder.

Paddles slår meget hårdt. Det er vigtigt, at din partner er varmet op inden, du bruger en paddle.

[spacer style=”2″]

smæk og spanking kaldes også impactplay. Impactplay er en seksuel handling, hvor man påfører smerte med slagredskaber

Som begynder, skal du holde dig til balder, inderlår og ryg. haleben og hofter. Andre områder er ikke beskyttet af fed og muskler

Man kan derfor forvolde stor skade, hvis man ikke har 100% styr på slåteknikken

[spacer style=”1″]

Kronjuveler og brystklemmer

Du kan også lege med smerte på brystvorter og intimområderne. Her findes der legetøj, som nippleclamps, hvor man ofte selv kan indstille smerteintensiteten, ligesom man også kan få legetøjet med og uden vægte.

Et oldschool S/M trick, er at bruge helt almindelige tøjklemmer af træ. Selvom disse skaber et konstant tryk, som man ikke selv kan regulere, så strammer disse rigtig godt til. Den egentlig smerte opstår dog først, når du fjerner dem. mange bliver overraskede over, hvor effektive helt almindelige tøjklemmer er. Mit råd til jer, er derfor, at i starter her.

Begræns jer ikke til brysterne, men fikser også klemmerne på intimområderne. Start med få og arbejd jer langsomt videre.

[spacer style=”2″]

I kan også prøve at dryppe varm stearin på hinanden. Her er det meget vigtigt, at i ikke bruger fyrfadslys. Metallet varmer nemlig stearinen så meget op, at i risikerer at få brændmærker. Når i nu alligevel er i sexshoppen for at købe en pisk, så køb et S/M lys med. Disse er også meget varme, men giver tilgengæld ingen brændmærker.

[spacer style=”1″]

Bondage

Bondage er leg med reb, og her er det kun fantasien, der sætter grænser. Hampreb er efter min mening det bedste. Denne type reb sidder bedre fast, så du risikerer ikke, at din partner ‘mosler sig ud’ af dem.

[spacer style=”2″]

Ønsker du optimal intimitet af din bindeleg, så skal du prøve shibari, som er japansk bondage. Her er der helt særlige knob og binderegler. Complete Shibari er en klassisker indenfor brugsbøger, og er virkelig anbefalelsesværdig.

[spacer style=”1″]

Fiksering

Jeg elsker alt BDSM legetøj i stål, og har en kæmpe samling af politihåndjern. Mange leger med tanken om at være spændt fast, og her er håndjern og manchetter det bedste bud. Har du ikke lyst til at bruge alle børnepengene på dyre håndjern, så kan du prøve velcro.

[spacer style=”2″]

Dette er et billigere altnernativ, som ikke skraber huden på samme måde som almindelige håndjern og er tilmed rigtig behagelige at have på. Men bare rolig; Den velcro som bruges til SM legetøj, slipper man ikke ud af.

[spacer style=”1″]

Den rette stemning

Hård sex handler for mange om den rette stemning. Det kan være svært at slippe hverdagen, hvis ikke det omgivende miljø, sætter sanserne i gang.

Det er heller ikke alle, der har plads til at transformere bryggerset om til sit private sexrum med tilhørende kors og gynækologbænk.

Der findes mange BDSM klubber fordelt over hele landet. Klubben SMil har en afdeling i både København, Aarhus, Odense og Aalborg, så dette kan være et godt valg, hvis i ikke ved, hvor i skal starte. Er du single, skal du heller ikke tøve med at melde dig ind, da det er blevet mere normalt at melde sig ind i klubber uden en partner.

Er i privat anlagt, så har i også mulighed for at låne gode lokaler hos boutique Mariann. Dette er en erotisk bed and breakfast, hvor du også har mulighed for at købe pikante kostumer, lingeri og legetøj, som i kan tage med op i legerummet.

[spacer style=”1″]

Jeg har ingen legekammerat

Har du ingen partner, men vil du virkelig gerne i gang med BDSM, så findes der talrige mødesteder på internettet for ligesindede. Den bedste og største side er Fetlife. Dette er et socialt medie for BDSM entusiaster verden over. Det er gratis at være medlem og nemt at finde venner og legekammerater i sit nærområde.

Herfra har jeg kun at sige: elsk dig selv, elsk din partner og hav gensidig respekt for hinanden. Udvid jeres grænser, men overskrid dem ikke.

Held og lykke med at udforske de sensuelle sider af jer selv.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *