Orgasme på asiatisk manér

Måske er du single. Måske er din kæreste på shoppetur til London. Årsagen til, hvorfor du lige er alene, er underordnet. Hovedsagen er, at det er tirsdag aften, og du har, som alle os andre, brug for en spiller inden du kan falde i søvn. Og som alle os andre, så kender du til klatten, der blævrer på dine hænder og din mave efterfølgende.

Se også: bizar porno,  kvinde spiser æggekage af sæd.

Det er selvfølgelig ikke noget som en omgang kleenex ikke kan klare. Men medmindre der er tale om et bukake-orgie, eller et godt gammeldags cumshot, så er mandemælken faktisk stærk overvurderet. Og derfor bør du stræbe efter at forbedre din ‘gokkeindsats’, så du selv bestemmer hvornår og hvordan, du fyrer klatten af. Inden du tænker “jeg har sgu da ikke brug for en gokkeguide!”, så bør du vide, at der er væsentlig forskel på at få sædafgang og orgasme, og disse to ting behøves ikke at hænge sammen.

Styr din udløsning

Vores asiatiske brødre har for længst luret gokkekunstens håndværk. Der er mange thaoistiske og tantriske øvelser til os mænd, som skal få os til at holde længere, og holde på sæden. Men faktisk kan et enkelt og effektivt trick hjælpe dig til en hårdere erektion, og en stærkere orgasme. Ud over, at dette trick vil øge den seksuelle nydelse for dig selv, så vil du blive i stand til at ‘holde længere’ når du har nedlagt en partner. På den måde bliver du en endnu større sexgud end du i forvejen er.

Læs også: https://www.harders.dk/saadan-bliver-du-et-knald-hun-aldrig-glemmer/

Når du mestrer teknikken, kan du vælge at fyre klatten af indimellem. Det vil også gøre det til en mere ekslusiv oplevelse for din partner at mærke din mandemælk, hvis du kun har sædudløsning indmellem.

styrketrænning for kronjuvelerne

Når du kan mærke, at du er ved at få udløsning, så skal du spænde så meget i mellemgulvet, at det skal føles som om, at kronjuvelerne smutter helt op til navlen. Herved trækkes sæden tilbage, og du vil beholde dine erektion. Så selvom du har følelsen af at ‘være kommet’, kan du fortsætte så længe du vil. Denne teknik kan være svær de første par gange. Heldigvis har den danske forfatter og traditionelt uddannede akupunktør, Tommy Iversen, et tip til at blive bedre. Han fortæller i sin bog, elskovskunst, udgivet af Hovedland i 2012, hvordan du træner dine underlivs muskler. Han skriver følgende på side 49:

Start med at spænde mellemkødet så kraftigt, du kan, og slap derpå af. Gentag øvelsen 24 gange Hold derpå et halvt minuts pause. Lav yderligere to sæt med et halvt minuts pause mellem hvert sæt.

Denne øvelse, skulle gerne gøre dig i stand til at mestre din udløsning.

Gummifisser: Dit ultimative træningsredskab

Egentlig hedder det vidst ‘mandlig masturbationsprodukt’, men jeg er fortaler for, at man kalder en spade for en spade, så jeg bruger ordet ‘gummifisse’. Min erfaring har vist mig, at mange mænd finder disse produkter kiksede. Og derfor er det blevet et totalt ‘no go’ at eje en gummifisse – måske fordi at legetøjet forbindes med ‘en sidste udvej’, for mænd der ikke kan score?

I denne sammenhæng er gummifissen ikke din sidste udvej, men konkret træningsgrej. Du tager jo heller ikke i fitness W for at træne uden vægte. Det er den samme tilgang, du skal have til dette produkt. En træningsvægt til dit påhæng, som skal gøre dig til en hingst. Der findes mange gummifisser på markedet, men den bedste er den såkaldte Fleshlight. Fleshlight er ikke uden grund nr. 1 på verdensplan. Deres legetøj er nemlig fremstillet i Real Feel Super Skin, hvor kopivarer ofte fremstilles i det noget ringere nature skin. En Fleshligt vil derfor give dig den mest realistiske oplevelse – og det skal du bruge, når du skal træne dit ‘understelsmuskulatur’. Når du har anskaffet dig en Fleshlight, så skal du gentage øvelsen, hvor du klemmer koglerne op til navlen. Det bliver med garanti sværer med en Fleshlight, fordi den føles væsentlig bedre end din hånd. På den måde bliver dine muskler stærkere, fordi det kræver mere styrke at modstå en udløsning, når du bruger din Fleshlight.

Thaimassage

Der er naturligvis  andre former for ‘orgasmer på asiatisk manér’. Og vil du alligevel gerne have sædafgang, kan du overveje erotisk thaimassage som et alternativ til masturbation.

Læs også: https://www.harders.dk/nysgerrig-i-forhold-til-thaimassage-saadan-kommer-du-i-gang/

Det er desværre stadig et tabubelagt emne, men de kvinder som er i branchen, ved hvad de laver, og giver dig en intim og sanselig oplevelse, som sandsynligvis er bedre end den, du kan give dig selv. Uanset hvad du vælger, så har du nu fået det værktøj, der kræves til at mestre gokkekunsten. Rigtig god fornøjelse!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *