Utrolig præmie: Vind en glædespige

Konkurrencer har altid været et af de tricks, der skulle lokke nye kunder til en hjemmeside, men det er ikke altid, at præmien har været værd at vinde. Det prøver Eroguide.dk at lave om på ved at tilbyde en præmie, der passer som penis i vagina i forhold til hjemmesidens formål og brugere.

Som tidligere skrevet, så er Eroguide.dk et dansk forum, hvor brugerne anmelder glædespiger og diskuterer købesex. Derfor ligger præmien lige til højrebenet, selvom den er en smule kontroversiel. Kenni, der er administrator på Eroguide.dk, forklarer, at han af og til kører konkurrencer på hjemmesiden for at aktivere sine brugere, og netop denne type præmie er den mest efterspurgte af dem alle. Han mener ikke, at præmien i sig selv er særlig kontroversiel, når nu siden alligevel har det omdrejningspunkt.

Det tidligere Aller-magasin “Super” har tidligere prøvet en lignende konkurrence, men de kom i strid modvind i Folketinget, og da det blev usikkert om konkurrencen holdt sig inden for dansk lovgivning valgte Aller at trække konkurrencen tilbage fra markedet, selvom interessen for både magasinet og konkurrencen havde vist sig at være enorm. Selvom glædespigerne selv støttede konkurrencen, så blev den altså trukket tilbage, men det har Kenni fra Eroguide.dk ingen hensigt til at gøre. “Eroguide.dk handler om købesex, og vores omdømme kan ikke skades, hvis den brede offentlighed får kendskab til konkurrencen, tværtimod.”

Konkurrencen løber indtil den 30 september, og du kan læse meget mere om konkurrencen her.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *