7 onaniprodukter til kræsne mænd

Sexlegetøj til mænd! – hvorfor ikke? Hvis kvinder må have legetøj i sengebordsskuffen, så må vi også!

 

Det er et sundhedstegn at have et stort sexdrive. Og ønsker man at optimere vejen til klimaks, tyder det på vindermentalitet, der ikke lader sig nøje med det næstbedste. Alt sammen noget man(d) skal være stolt af. Det er godt at have inmente, når man bestiller en vibrerende gummi punani, og føler sig lidt taberagtig. Det er du ikke!

 

Læs også: Orgasme på asiatisk manér

 

Men hvad skal man vælge? Du har måske udhulet en honningmelon engang. Det er en fin løsning, men markedet boomer lige nu med gadgets, der er bedre end gokkesokker og udhulede frugter.

 

Jeg har testet 7 af de bedste onaniprodukter, som kan købes på Voksen.dk. Jeg fortæller fordele og ulemper ved de enkelte produkter, så du selv kan træffe et kvalificeret valg.

 

1. Hot Octopuss Pulse II Solo

Octopuss

 

Hot Octopuss Pulse II Solo er min personlige favorit. Den er fremstillet af blød silikone og er derfor lækker at bruge. Modsat andet legetøj på markedet, bruger den svingninger fremfor vibrationer, som masserer penis fremfor at pirre.

Fordele: Kan bruges i slap og stiv tilstand. Giver intense orgasmer! 100% vandtæt. ni kraftige hastigheder at vælge imellem.

Ulemper: Brummer en del. Kræver glidecreme, hvis du vil ‘gokke’ imens.

 

2 Tenga æg

Tenga

Tenga æg er et godt sted at starte. Mønstret på indpakningen er gengivet indvendigt i produktet. Prikker og ‘nuprer’ giver intens stimulation. Striber giver blidere stimulation. Materialet er silkeblødt.

 

Fordele: Støjfri. Mange modeller at vælge mellem. Nemt at have med. Et legetøj man vender tilbage til.

Læs også: Adrienne Koleszar har dårligt nyt til trussetyve

 

Ulemper: Holder max 10 gange. Materialet bliver hurtigt misfarvet. Materialet kan ikke varmes op. Ingen vibrationer.

 

 

3 Fleshlight Odoyles Stout

Fisse øl

Odolyes Stout er perfekt til drengerøven. Forklædt som luksusøl, får du en realistisk oplevelse af analsex. Du styrer selv trykket ved at skrue på låget i bunden. Det mest realistiske materiale på markedet, som kan varmes op i et vandbad inden brug. Produktet holder på varmen.

 

Fordele: Mønstret i legetøjet mimer anatomien i ‘bagenden’. Legetøjet giver derfor en realistisk følelse af ægte analsex. Fed indpakning. Støjfri.

Læs også: Glimmerpiller gør din l*** funklende

 

Ulemper: Ingen vibrationer. Tidskrævende rengøring.

 

 

4 Nexus G-rider

G rider

 

Nexus G-rider er til de modige, som tør at give sig i kast med prostatamassage. Lækkert silikone materiale og kraftig bulletvibrator. Den er designet med særlig fokus på ergonomi. Derfor rammer den prostata præcist.

 

Fordele: Kraftig bulletvibrator. Har ingen bund og kan derfor bruges ‘håndfrit’. Lugtfrit materiale. Nem at rengøre.

 

 

Læs også: Kom i gang med prostatamassage

 

Ulemper: Du skal kunne lide at få noget i r****. Brummer lidt. Vibrationer  i endetarmen kan være voldsomt for nybegyndere

 

5 Hand Solo

Hand Solo

 

Hand Solo er det mest ‘macho’ onaniprodukt, jeg har prøvet. Nuprerne giver en intens stimulation. Lækkert materiale, som ikke kan varmes op.

 

Fordele: Bedste køb til prisen. Let at betjne. Let at rengøre. Passende vibrationer.

 

Ulemper: Pikhovedet får ingen opmørksomhed. Brummer let. Batterierne holder ikke længe.

6 Tor II Penisring

Lelo Ring

Tor II er uden sammenligning den bedste penisring på markedet. Lækker design og lækkert silikonemateriale. Kan lades op og har mange vibrationsstyrker og mønstre. Brug den rundt om testiklerne, hvis du vil bruge den til sololeg. På den måde masseres både testikler og mellemkød.

Fordele: Let at få damen med på legen. Kraftige vibrationer. Let at rengøre. Vandtæt. Must-have til den kvalitetsbevidste

Læs også: Sådan bliver du et knald, hun aldrig glemmer

 

Ulemper: Brummer let. Ikke det sjoveste legetøj til sololeg.

 

 

7 Glidecreme med varme

Glidecreme med varme

 

Gode gamle klør fem! – optimer dit handjob med glidcreme, som har varmeeffekt. Dette udvider dine blodkar og giver en lækker stimulation.

Ulemper: Man får meget klistrede hænder, når man er færdig! Hurtig udløsning, så man mindsker sin kvalitetestid med pornHub.

 

Er der et legetøj, du gerne vil have testet, så skriv endelig! Jeg er altid nysgerrig på at prøve nye produkter og anmelde dem for jer trofaste læsere.

 

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *