SMS flirting er kinky med flirtmojis

Er du også træt af, at din flirt altid skrider?

Uanset hvilket køn og seksuelorientering man tilhører, så tør jeg vædde på, at næsten alle har prøvet at blive droppet af en smsflirt.

For mit vedkommende skyldes det oftest gåpåmod og ærlighed. Jeg vil fortælle min flirt, at hun er tæskelækker, og at jeg gerne vil.. Ja – Gæt selv, med hendes bryster.

Læs også: Kvinde fik tilsendt pikbillede: I stedet for at blive forarget gjorde hun dette

Jeg elsker at kommunikere med illustrationer, men den klassiske “blinkesmiley” er bare ikke specifik nok.

Og hvad gør man så? – Jeg sender naturligvis et foto af kalorius med filter og det hele. På den måde er min flirt ikke i tvivl om, hvad jeg mener. Men jeg har aldrig fået bid med denne fremgangsmetode.

[spacer style=”3″]

Flirtmojis gør den frække flirt levende

Fordi denne fremgangsmetode ikke holdte stik, begyndte jeg at lede efter alternativer. Og Thank God! en gruppe lumre nørder i Californien har skabt præcis det jeg manglede.

Jeg præsenterer: Flirtmojis!

Banana In Condom - Flirtmoji
flirtmoji.co
Licking Lips - Flirtmoji
flirtmoji.co
Gymshorts Boner - Flirtmoji
flirtmoji.co

[blocktext align=”left”]Jeg kan se, at du ka’ lide bananer. Du må gerne få min[/blocktext]

 

[spacer style=”3″]

 

 

 

[spacer style=”3″]

Hvorfor flirtmojis?

Flirtmojis er humørikoner, der skildrer seksuelt indhold mere eller mindre tydeligt. De er gratis at bruge, og der er noget for enhver smag! – både humoristiske, seriøse og sågar fetish pakker! Jeg er imponeret over de mange muligheder og lettet over, at jeg ikke behøver at sende pikbilleder igen

 

Læs også: Årets mandelgave er fræk telefonsex

 

Skaberne af flirtmojis er Jeremy Yingling, Katy McCarthy og Cory Logan. Internetmagasinet Vice har spurgt om bevæggrundene bag flirtmojis.

 

Læs også: en fod+ en fisse = fodfisse?

Skaberne af flirtmojis blev fascineret af kroppe efter at have tegnet efter nøgenmodeller. Det inspirerede Kate til et ‘kropsprojekt’, hvor flirtmojis blev skabt:

“We designed them to be a little bit of everything, and it’s grown as we start to look at it as a comprehensive whole set of the effects, because sex is all of those things: Sex is explicit, sex is flirty. You could use this if you weren’t having sex too—you can use flirty icons, you can use heart hands, a tongue licking lips. There is just a lot of variety,” siger Kate til Vice.

Og der er virkelig noget for enhver smag:

“We really tried to be more open and inclusive and just take all these weird icons, which are sexy for different reasons, [and] stir them up, blend them together. We’ve certainly been thinking about orientations, different genders, and really just trying to incorporate them into every step of the way however we can. That said, we’re not the most diverse group of developers, so again, we’re always looking for feedback or ways that we can be more inclusive or more sensitive to other people’s interests,” fortsætter Jeremy i samme Vice interview.

[spacer style=”3″]

Sådan kommer du i gang med flirtmojis

Flirtmojis er gratis at bruge. Der er 23 gratis ikoner til rådighed. Hvis du laver en bruger på hjemmesiden Flirtmoji.co  får du 20 flere at vælge mellem – også gratis. Du skal ikke installere en App, men blot copy/paste – så bliver det ikke nemmere!

 

Læs også:Parlegetøj: 10 budget og luksus ideer

Jeg tager hatten af for nørder, der har gjort min smsflirting mere fræk og stilet!

Følg endelig skaberne på instagram!

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *